sobota 3. ledna 2015

Vepřové řízky v pomalém hrnci

V jednoduchosti je síla. Proč tedy nezkusit řízky v pomalém hrnci? Výsledek stojí opravdu za to!!!

500 g vepřového masa (plec, kýta)
trojobal (mouka, vejce, strouhanka)
sůl
olej
brambory na přílohu

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme (není nutné) a z obou stran osolíme. Obalíme ho v trojobalu a zprudka osmahneme na oleji, cca minutu z každé strany. Takto připravené maso vložíme do pomalého hrnce, který zapneme na II. stupeň na 2h.  Ničím nepodléváme! Jakmile je maso měkké, podáváme s bramborovou kaší.

Doporučení:
- uvedené množství surovin stačí na 4-5 porcí

POSTUP PŘÍPRAVY:

Žádné komentáře:

Okomentovat